Appareils et accessoires
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Prép. 15min
Total 3h 35min
6 stuks
Ingrédients
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
636.7 mg
Protides
19.3 g
Calories
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
54.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation