Appareils et accessoires
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
Prép. 35min
Total 1h
2 porties
Ingrédients
-
witte langkorrelige rijst100 g
-
water plus extra om de rijst te weken
-
witvisfilets ontveld, 150-180 g elk (bv. koolvis, tong, rivierbaars)2
-
zout plus extra naar smaak
-
gemalen peper plus extra naar smaak
-
kerstomaten gehalveerd6
-
appel (1 appel), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd120 g
-
peren (1 rijpe peer), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd120 g
-
honing1 el
-
citroensap1 el
-
wortelen in staafjes (1 cm x 5 cm)130 g
-
150 g broccoliroosjesgroene asperges in de lengte gehalveerd als ze dikker zijn dan 1 cm4
-
bloem40 g
-
bruine suiker20 g
-
boter20 g
-
uien in stukken (4 cm)150 g
-
teentje knoflook1
-
butternut pompoen geschild, in stukken (3 cm)250 - 300 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken80 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water400 g
-
verse bieslook gesneden, als garnituur
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
43 g
Calories
3480 kJ /
832 kcal
Lipides
22 g
Fibre
13.2 g
Glucides
105 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Pompoen vingers
1h 30min
Havermoutrepen met kaas
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Salade van gehakte groenten
10min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min