Appareils et accessoires
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Prép. 10min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingrédients
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7.3 g
Calories
1795 kJ /
429 kcal
Lipides
27.3 g
Glucides
38.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appel en citroen krans
50min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Courgettesoep met munt
35min
Yoghurtcake
1h 40min
Bessencurd
20min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Bessenjamtaart
2h 35min
Citroencake
2h
Sinaasappelcake
1h
Vijfzadenbrood
1h 50min