Appareils et accessoires
Pavlova-toren met gemengde bessen
Prép. 30min
Total 5h 30min
12 porties
Ingrédients
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
90.4 mg
Protides
4 g
Calories
1451 kJ /
345 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
11.4 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Express Aardbeien Dessert
5min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Boter plank met spinaziepesto
10min
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Yoghurtijs met mango
12h