Appareils et accessoires
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Prép. 10min
Total 45min
1 pot
Ingrédients
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
56 mg
Protides
7.6 g
Calories
3772 kJ /
898.1 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
13.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
213 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel 2022!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Romige aspergesoep
25min
Rabarber-munt cocktail
2h
Basis kippenbouillon
35min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Pruimenjam
55min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Traditionele vruchtenjam
55min
Confituur van ananas en gember
40min
Aardbeienjam
1h 5min
Appelmoes
20min
Rode kool met appel
1h 10min