Appareils et accessoires
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
Prép. 10min
Total 2h 25min
12 slices
Ingrédients
-
buttermilk500 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey20 g
-
water plus extra to spray70 g
-
baker's flour plus extra to dust800 g
-
sea salt2 tsp
-
oil to grease
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
394.9 mg
Protides
9.8 g
Calories
1111.5 kJ /
265.7 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
52.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Rustic Spice Mix for Bread
5 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 Std. 35 Min
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Rye bread rolls
12 Std.
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min