Appareils et accessoires
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
Prép. 20min
Total 3h 15min
4 porties
Ingrédients
-
uien in vieren gesneden200 g
-
olijfolie20 g
-
zoete aardappel in blokjes (3 cm)300 g
-
pastinaak in stukken (3 cm)100 g
-
raap in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
water750 g
-
Dijon mosterd15 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
korianderzaad1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm2 takjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)10 g
-
gemengde granen (bulgur of quinoa)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
291.5 mg
Protides
7 g
Calories
1176 kJ /
281 kcal
Lipides
7 g
Fibre
7.8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Asperge-watermeloen salade
40min
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min