Appareils et accessoires
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
Prép. 45min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
hazelnoten150 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit150 g
-
uien in vier gesneden300 g
-
teentjes knoflook20 g
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
couscous200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
water600 g
-
wortelen in schijfjes (5 mm)200 g
-
courgettes in schijfjes (7-10 mm)200 g
-
rode paprika in hapklare brokjes150 g
-
bevroren doperwten100 g
-
feta kaas in kleine blokjes (5 mm)200 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen
-
verse peterselie (optionnel) gehakt, als garnituur2 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
18 g
Calories
2607 kJ /
622 kcal
Lipides
37 g
Fibre
12.4 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Snelle regenboogsalade
10 Min