Appareils et accessoires
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Prép. 25min
Total 50min
5 porties
Ingrédients
Pesto van zongedroogde tomaten
-
olijfolie70 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
160 g pijnboompittenrauwe cashewnoten ongezouten160 g
-
zongedroogde tomaten100 g
Involtini met kip
-
mozzarella in stukken (4 cm)70 g
-
teentjes knoflook2
-
bladpeterselie, vers enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur2 takjes
-
eieren2
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
broodkruimels70 g
-
kippenborstfilets in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)540 g
-
verse spinaziebladeren stengels verwijderd30
Saus
-
teentje knoflook1
-
ui (ong. 75 g)½
-
olijfolie50 g
-
tomaten passata650 - 700 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
40 g
Calories
2950 kJ /
702 kcal
Lipides
47.1 g
Fibre
7.7 g
Glucides
27.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Voordeel menu's
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Kweeperentaart
8h
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min