Appareils et accessoires
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17.09 g
Calories
1074 kJ /
257 kcal
Lipides
18.14 g
Fibre
2.52 g
Glucides
6.36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Kip met romige groenten saus
50min
Vislasagne met courgette
1h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h