Versions compatibles
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm) (optionnel)
- 120 g gemengde noten, bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen
- ½ tl kaneel
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen gember
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- 700 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 4 lente-uitjes, in vier gesneden
- 8 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 8 takjes koriander, alleen de blaadjes
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g witte wijn
- 500 g water
- 300 g zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 50 g krenten (facultatief)
- 80 g verse babyspinazie, grof gehakt
- 12 gedroogde abrikozen, ontpit, in reepjes
- ½ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g extra vergine olijfolie (optioneel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1721 kJ / 409 kcal
- Protides
- 19.3 g
- Glucides
- 27.7 g
- Lipides
- 22.3 g
- Fibre
- 12.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Indiase groentencurry
50 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Snelle regenboogsalade
10 Min
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Rode bietensalade
10 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min