Appareils et accessoires
Moussaka met linzen
Prép. 25min
Total 2h 20min
6 porties
Ingrédients
-
rode splitlinzen200 g
-
water500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken120 g
-
aubergine400 g
-
olijfolie50 g
-
ui gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook3
-
paprika groen of rood, in stukken (ca. 150 g)1
-
tomaten uit blik inclusief het sap400 g
-
rode wijn120 g
-
gedroogde oregano1 el
-
gemalen gember1 tl
-
zout naar smaak1 - 2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
boter en meer voor het invetten40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21 g
Calories
1917 kJ /
458 kcal
Lipides
25 g
Fibre
7.3 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoetzure tempé
50min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Chili non Carne
1h
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Stoofgerecht met tofu
30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Indiase groentencurry
50min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Vegetarische bonenburger
1h 20min