Appareils et accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Prép. 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17 g
Calories
1991 kJ /
477 kcal
Lipides
8 g
Fibre
8.4 g
Glucides
82 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mango mojito
15min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Penne met tonijn
35min
Citroenslush met champagne
10min
Courgetteomelet
40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Granaatappel Mojito
10min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Noten bolognese
35min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Pompoenrisotto met spek
25min