Appareils et accessoires
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
Prép. 20min
Total 1h 35min
6 stuks
Ingrédients
-
bananen in stukken125 g
-
melk160 g
-
wilde bloemen honing15 g
-
gedroogde gist (7 g)1 tl
-
roggebloem plus extra om te bestuiven150 g
-
broodbloem180 g
-
zout1 tl
-
maanzaad15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8 g
Calories
1070 kJ /
256 kcal
Lipides
3 g
Fibre
4.4 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Lang rijzende pizza
Pas d’évaluation
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Veen- en vlierbessen punch
Pas d’évaluation
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Bessenjamtaart
2h 35min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Groentensaus voor pasta
40min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Koekjes met chocoladedragees
1h
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h