Appareils et accessoires
Kikkererwtensoep met spinazie
Prép. 15min
Total 40min
8 porties
Ingrédients
-
verse spinaziebladeren roughly chopped as needed300 g
-
gedroogde kikkererwten100 g
-
water800 g
-
zout1 tl
-
uien cut in pieces (3 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
wortelen cut in pieces (3 cm)250 g
-
teentjes knoflook3
-
rapen (optionnel) cut in pieces (3 cm)100 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
408 kJ /
98 kcal
Lipides
5 g
Fibre
3.9 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Linzensoep met spinazie
50min
Vegetarische chili
1h 5min
Stoofgerecht met tofu
30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min