Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tl sinaasappelzeste
- 100 g sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)
- 30 g honing
- ¼ tl wasabipasta, kant en klaar, naar smaak (optionnel)
- 10 - 12 takjes verse kruiden, enkel de blaadjes (bv. peterselie, dille, koriander)
- 400 g vers zalmfilet, ontveld, zonder graten (ong. 4 filets)
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 500 g groene asperges, afgesneden (zie tip)
- 160 g prei, enkel het witte deel, in vier gesneden (ong. 160 g)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 20 g boter
-
300
g boekweitkorrel
ou 300 g jasmijnrijst - 100 g droge witte wijn
- 750 g water
-
2
el groentebouillon
ou 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 40 g citroensap (ong. 1 citroen)
- 100 g cashewnoten, geroosterd, ongezout (optionnel)
-
30
g pompoenpitten
ou 30 g zonnebloempitten - 50 g geitenkaas, verkruimeld (optioneel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protides
- 63.7 g
- Glucides
- 65.5 g
- Lipides
- 51.9 g
- Fibre
- 8.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pompoensoep
35min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Glutenvrije frambozen rolgebak
Pas d’évaluation
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40 min
Aardappel flatbread
12 Std.
Japanse kip curry
55min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45 min
Kaastaartijs
Pas d’évaluation
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Aspergesoep met citroen
55min
Forel met hollandaisesaus
50 Min