Appareils et accessoires
Avocadotartaar met ei en zalm
Prép. 30min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
435.2 mg
Protides
19.2 g
Calories
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Lipides
26.3 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
24.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalmtartaar
10min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Steak tartaar
30min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h