Appareils et accessoires
Gazpacho met kers en munt
Prép. 15min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
-
kersen gewassen, zonder steeltjes300 g
-
rijpe tomaten in stukken600 g
-
rode paprika in stukken30 g
-
teentje knoflook gehalveerd1
-
lente-ui15 g
-
broodknoedelblokjes70 g
-
ciderazijn10 g
-
zout1 tl
-
200 g ijsblokjeswater erg koud200 g
-
verse munt alleen de blaadjes5 - 6 takjes
-
extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
604 kJ /
144 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Favorieten uit Nederland
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Express Aardbeien Dessert
5min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Gazpacho
1h 15min