Appareils et accessoires
Gazpacho met kers en munt
Prép. 15min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
-
kersen gewassen, zonder steeltjes300 g
-
rijpe tomaten in stukken600 g
-
rode paprika in stukken30 g
-
teentje knoflook gehalveerd1
-
lente-ui15 g
-
broodknoedelblokjes70 g
-
ciderazijn10 g
-
zout1 tl
-
200 g ijsblokjeswater erg koud200 g
-
verse munt alleen de blaadjes5 - 6 takjes
-
extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
604 kJ /
144 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Favorieten uit Nederland
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Veelzijdige gladde soep
45min