Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Broccoliterrines
- 500 g water
- 400 g broccoliroosjes
- boter om in te vetten
- 4 eieren
- 150 g room, min. 30% vet
- 1 - 1 ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Chowder van kip en maïs
- 2 teentjes knoflook
-
140
g uien, gehalveerd
ou 140 g sjalotten, gehalveerd - 60 g boter, in stukken
- 280 - 320 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 350 - 400 g kippenborsten, ontveld en ontbeend, in stukken (3 cm)
- 900 g water
-
2
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
ou 2 blokjes kippenbouillon (elk voor 0,5 l) - 1 verse groene chilipeper (b.v. jalapeño), zonder zaadlijsten, fijngehakt (optionnel)
-
200 - 300
g room
ou 200 - 300 g zure room - ½ tl zout
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 2 el verse koriander, enkel de blaadjes, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1537 kJ / 367 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 27 g
- Fibre
- 3 g
Recettes alternatives
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Groenteflan
1 godz. 35 min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Tempé
48 Std.
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Gehaktbrood
1h 20min
Kikkererwtensoep met spinazie
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Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
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Pompoen vingers
1 godz. 30 min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation