Appareils et accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
13 g
Calories
1685 kJ /
403 kcal
Lipides
20 g
Fibre
3.2 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Aspergesoep met citroen
55min
Cheesecake likeur
10min
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Salade van gehakte groenten
10min
Pâté in korst
10h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min