Appareils et accessoires
Hummus van rode biet
Prép. 10min
Total 10min
12 portie
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
rode bieten gekookt300 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
50 g geroosterd sesamzaadtahin (sesampasta)50 g
-
fijn zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
-
currypoeder1 snuifje
-
gemalen komijn1 snuifje
Presentatie
-
Belgische witloof blaadjes (ong. 2-3 stronken)24
-
rode bieten gekookt en in dunne schijfjes gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie1 scheutje
-
vers gemalen zwarte pepertl
-
geroosterd sesamzaad1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3.7 g
Calories
502 kJ /
120 kcal
Lipides
7.35 g
Fibre
3.6 g
Glucides
9.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rode bietensap
10min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Tzatziki
20min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Rogge flatbreads
Pas d’évaluation
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Zoetzure tempé
50min