Appareils et accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
1480 kJ /
354 kcal
Lipides
25 g
Fibre
5.3 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mousse van tonijn
10min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Eenvoudige appeltaart
45min
Ijslolly’s van watermeloen
Pas d’évaluation
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Knapperige granola
2h
Immuniteitsboost
5min
Appelmoes
20min