Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 200 g uien, gehalveerd
- 40 g boter, in stukken
-
450 - 500
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
ou 450 - 500 g verse champignons de Paris, in plakjes - 2 tl zoete paprikapoeder
- 1 el gerookte paprikapoeder
- 1 tl bloem (optionnel)
- 50 - 70 g witte wijn
- 600 g water
- 300 g melk
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
-
2
tl groentebouillonpasta
ou 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ tl gedroogde dille
- 1 el tomatenpuree
- 15 - 20 g vers geperst citroensap
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- zure room, om op te dienen
- citroen, in plakjes gesneden, als afwerking
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 785.8 kJ / 187.8 kcal
- Protides
- 7.3 g
- Glucides
- 15.5 g
- Lipides
- 11.5 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 350.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Pas d’évaluation
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 godz. 30 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30 min
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Siciliaanse garnalensalade
40min
Romige champignonsoep
20 min