Versions compatibles
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g uien, gehalveerd
- 100 g spekblokjes
- 500 - 600 g varkenshaasje
- 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 - 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 6 - 8 sneetjes gerookt mager spek (60-80 g)
- 500 g zuurkool uit blik
- 1 gedroogd laurierblad (optionnel)
- 3 jeneverbessen (optionnel)
- 500 g water
- 750 g aardappelen, in stukken (3 cm)
- 3 el bakolie
- 250 g uien, in schijfjes
- 140 g melk
- 40 g boter
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protides
- 47 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 25 g
- Fibre
- 6.4 g
Recettes alternatives
Griekse varkensstoofpot
45 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Groentenbouillonpasta
45 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.