Appareils et accessoires
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Prép. 15min
Total 4h 45min
4 porties
Ingrédients
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (optionnel)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
327 mg
Protides
35 g
Calories
2706 kJ /
646 kcal
Lipides
24 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Pas d’évaluation
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Gevulde groenten
1h 20min
Groentenbouillonpasta
45min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min