Appareils et accessoires
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Prép. 15min
Total 4h 45min
4 porties
Ingrédients
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (optionnel)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
327 mg
Protides
35 g
Calories
2706 kJ /
646 kcal
Lipides
24 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Chili van rund met citroenfeta
45min
Kipsatés met pindasaus
2h
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Romige champignonsoep
20min