Appareils et accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
1004 kJ /
240 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
1.9 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Broccoli-ham omelet
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Tomatenrijst
30min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Worst met erwtenrisotto
30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kipfilets pizzaiola
55min