Appareils et accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 stuks
Ingrédients
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
2651 kJ /
638 kcal
Lipides
55 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Veen- en vlierbessen punch
Pas d’évaluation
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Confituur van ananas en gember
40min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min