Appareils et accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 stuks
Ingrédients
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
2651 kJ /
638 kcal
Lipides
55 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Pas d’évaluation
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation