Appareils et accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 stuks
Ingrédients
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
2651 kJ /
638 kcal
Lipides
55 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Citroencurd
1h
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Yoghurtcake
1h 40min
Bessencurd
20min
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Basisrecept Brood
3h
Appelcake
1h