Appareils et accessoires
Hartige taart met savooiekool
Prép. 30min
Total 1h 30min
12 stuks
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
12 g
Calories
990 kJ /
237 kcal
Lipides
20 g
Fibre
1.3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Kreplach
55min
Rucola taart
Pas d’évaluation
Courgettesoep met munt
35min
Bloemkool korma
2h 20min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Pompoenbrood
1h 45min
Amandelpap
10min
Gierst met kip en curry
35min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Hongaarse champignonsoep
30min