Devices & Accessories
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prep. 15 min
Total 40 min
2 porties
Ingredients
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Difficulty
easy
Nutrition per 2 porties
Sodium
4817.5 mg
Protein
26 g
Calories
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Fat
34.4 g
Fibre
13 g
Saturated Fat
3.6 g
Carbohydrates
137.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Celebration of Colours
7 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Pistache Kunafa Brownie
No ratings
Gevouwen kruidenbrood
1 h 10 min
Paëlla
50 min
Zoete aardappellasagne
1 h 20 min
Scandinavische brunch
No ratings
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
No ratings
Mexicaanse limoensoep
40 min
Hornazo
No ratings
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
No ratings
Margarita
10 min