Devices & Accessories
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Prep. 20 min
Total 1 h
2 portie
Ingredients
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1442.2 mg
Protein
30.6 g
Calories
3102 kJ /
741 kcal
Fat
34.9 g
Fibre
1.8 g
Saturated Fat
8 g
Carbohydrates
68.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Butter Chicken
1 h
Zalm met rijst en champignons
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Omelet Caprese
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Kip katsu curry met rijst
1 h 40 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 h
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Kleverige sesamkip
40 min