Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le biscuit roulé
- 4 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de farine de blé
La crème mascarpone aux cerises amarena
- 380 g de cerises amarena, au sirop (poids net égoutté)
- 500 g de mascarpone
- 20 g de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2561 kJ / 612 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 45.8 g
- Fat
- 43.8 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche de Noël à la crème de marrons
1h 45min
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 godz. 30 min
Bûche express au praliné
45 min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Génoise
1 godz. 50 min
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Gâteau de Pâques
1 godz. 55 min
Gâteau aux clémentines
3 godz. 15 min
Semifrio pêche-abricot
3h 35 min