Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour le moule (optional)
- 4 œufs (53-63 g chacun)
- 120 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
-
1
c. à café de sucre vanillé maison
or ½ c. à café d'extrait naturel de vanille - 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (optional)
- 1 pincée de sel (optional)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 705 kJ / 168 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
-
Choix des portions - Best of 100 Recipes, France
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Spain
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Switzerland
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Switzerland
-
Ma cuisine au quotidien 196 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Canada
Alternative recipes
Génoise au chocolat
45 min
Pâte à chou
2hod.
Sucre glace
5 min
Crème pâtissière
15 min
Ganache au chocolat
20 min
Pâte brisée sucrée
1h 50min
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Crème diplomate aux fruits
1hod.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Couronne de choux aux fraises
2hod. 30min
Génoise
50 Min
Fraisier
12 Std. 45 Min