Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 430 g d'eau (330 g pour la pâte et 100 g d'eau bouillante pour la cuisson)
-
10
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 1 c. à café de levure boulangère sèche (4 g) - huile végétale, pour le saladier
- 500 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 ½ c. à café rase de sel
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 122 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 6.2 g
In Collections
-
Baguettes fraîches cuites au four 5 Recipes, Canada
-
Choix des portions - Best of 100 Recipes, France
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Switzerland
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Spain
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 196 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Switzerland
-
Ma cuisine au quotidien 239 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Canada
-
Mix and Match - Batchcooking 27 Recipes, France
Alternative recipes
Pâte à pain maison
1hod. 45min
Brioche
8 godz.
Pain express
1h 15min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6 Std.
Baguette express
2h 35 min
Pain de campagne
2h
Croissant
16h
Pâte à pizza
1 Std.
Petits pains au chocolat
13h
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain au chocolat
24h