Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 5 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 350 g de crème liquide entière, très froide
- 100 g de cassonade
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2229.4 kJ / 532.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 44.1 g
- Fat
- 38 g
- Saturated Fat
- 22.1 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 63.6 mg
In Collections
-
Basiques - Yaourts et crèmes dessert 9 Recipes, France
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Switzerland
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Spain
-
Ma Cuisine 196 Recipes, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Switzerland
-
Ma cuisine au quotidien 196 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 239 Recipes, France
-
Ma cuisine au quotidien 221 Recipes, Canada
-
Petits plaisirs coupables 9 Recipes, France
Alternative recipes
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Crème pâtissière
15 dk
Crème anglaise
10 dk
Pâte à chou
2 godz.
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40 min
Tarte meringuée au citron
1h 10min
Coulis de fruits
10 dk
Crème fouettée
10 dk
Crème caramel
3h
Sauce beurre blanc
20 min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15 min