Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux,et un peu pour le moule
- 370 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
-
1 ½
c. à café de sucre vanillé maison
or 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutrition
- per 18 pièces
- Calories
- 13710 kJ / 3277 kcal
- Protein
- 45 g
- Carbohydrates
- 376 g
- Fat
- 175 g
- Fibre
- 10.2 g
Alternative recipes
Génoise
1h 50min
Gâteau marbré
2h 10min
Pain au lait
2h 20min
Crème pâtissière
15min
Brioche
8h
Pâte à chou
2h
Tarte meringuée au citron
1 Std. 10 Min
Pâte feuilletée express
2h
Tuiles aux amandes
25 Min
Pâte brisée
5min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Velouté de potiron et crevette
35 Min