Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de fruits frais variés (fruits rouges ou mangue par ex.), à température ambiante, coupés en morceaux
- 75 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 429.8 kJ / 102.8 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 23.8 g
- Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Bouchée croquante à l'abricot
24h 55min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 godz. 40 min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Crème pâtissière
15 min
Sucre vanillé
72 Std.
Confiture de fraises
1sa 5 dk
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 Std. 35 Min