Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail et la finition
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de beurre, pour la cocotte
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1330 kJ / 311 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 60.2 g
- Fat
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Sablés viennois
45 Min
Pain marguerite pavot et curry
15 godz. 45 min
Pain de campagne
3h 45min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Pain maison au maïs
2h 30 min
Pain en cocotte à la châtaigne
4h 30 phút
Baguette tradition
15h 25min
Petites gâches au chocolat au lait
15 Std. 10 Min
Levain de blé aux pommes
72 Std. 20 Min
Pain blanc en cocotte
3h 15min