Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 2 c. à café de levure boulangère sèche, émiettée - 15 g de sucre en poudre (optional)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive (optional)
- 1 c. à café bombée de sel
- Nutrition
- per 6 portions
- Calories
- 7954.8 kJ / 1901.3 kcal
- Protein
- 61.6 g
- Carbohydrates
- 391.8 g
- Fat
- 6.9 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 20.2 g
- Sodium
- 3176.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
Pain express au sésame
1 Std. 15 Min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche au lait de coco
3 godz. 10 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Brioche tressée
14h 40min
Pain marguerite pavot et curry
15 godz. 45 min
Petits pains aux pépites de chocolat
4 godz. 10 min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min