Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache
- 75 g de chocolat noir
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de sirop d'agave
Les moelleux
- 100 g de beurre
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 40 g de pâte de pistache
- 75 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique
- pistaches, décortiquées et non salées, pour le décor
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1174 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Roland-Garros
12 Std.
Gâteau chocolat-café meringué
1 godz. 10 min
Crêpes soufflées japonaises
40 min
Galette des rois vanille-fève tonka
1 godz. 20 min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15 min
Cheesecake aux speculoos
1h
Tarte citron vert, basilic et estragon
12 Std. 40 Min
Chiffon cake à l'orange
1 godz. 15 min
Lasagne au pain rassis
1 godz. 45 min
Brioche au poulet et curry Nyonya
2 Std. 45 Min
Gâteau de crêpes aux foies de volaille
1h 50min