Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 165 g de sucre en poudre
- 155 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 110 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'amandes en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 3 citrons jaunes, le zeste et le jus (100 g)
- 2 œufs
- 1 c. à café bombée de fécule de maïs
- 375 g de framboises fraîches
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1944 kJ / 466 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 27 g
Alternative recipes
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Cake orange-pavot
1h
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12 Std. 40 Min
Chiffon cake à l'orange
1sa 15 dk
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8h 30min
Moelleux citron-myrtille
1 godz. 5 min
Tartelettes crumble pistache et framboise
2sa 30 dk
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Tarte aux pommes façon crumble
2sa 30 dk
Madeleines au citron
6 godz. 40 min