Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 330 g de lait de soja
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 2 c. à café de levure boulangère sèche - 90 g de sucre de canne
- 550 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1011.2 kJ / 241.7 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 50.1 g
- Fat
- 1.8 g
- Saturated Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 30.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min
Gâteau protéiné aux pommes
1 Std.
Sablés de Pâques
1 Std. 30 Min
Cheesecake au sésame noir et curd au yuzu
3h 20min
L'aventure Vorwerk - Starmix
5min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Gâteau roulé à la confiture
30 Min
Soupe canadienne
40 Min
Cake marbré à la vapeur
1 Std. 15 Min
Boules coco-noisette
1 Std. 10 Min
Fromage frais à tartiner sans lactose
12 godz. 10 min
Chocolat liégeois
12h 15min