Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 200 g de biscuits secs, type sablés bretons
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de basilic frais
- 120 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron vert fraîchement pressé
- 500 g de fromage frais, type Philadelphia
- 500 g de fraises fraîches, et un peu pour la finition
- 5 g de jus de citron jaune
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2184 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 36.9 g
- Saturated Fat
- 15.8 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 96.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Soupe miso au poisson et soba
No ratings
Guyappymix - A
No ratings
Gâteau de riz gluant végan à la mangue
11h
Ramen coréens au tofu et œuf Mayak
50 Min
Booster Immunitaire
5 Min
Crème pâtissière à la pistache
30min
Cheesecake baklava
3 Std. 30 Min
Pancakes aux myrtilles
45 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.
Cheesecake et coulis de fraises
1 Std. 5 Min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14h 30min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.