Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 200 g de biscuits secs, type sablés bretons
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de basilic frais
- 120 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron vert fraîchement pressé
- 500 g de fromage frais, type Philadelphia
- 500 g de fraises fraîches, et un peu pour la finition
- 5 g de jus de citron jaune
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2184 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 36.9 g
- Saturated Fat
- 15.8 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 96.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème au beurre à la meringue suisse
50min
Entremets chocolat-café
4 Std.
Sirop de gousse de vanille
30 Min
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15 min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 godz. 30 min
New York roll à la pistache
1 Std. 30 Min
Gozleme
1h 40min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Cheesecake à l'avocat
13h 30min
Brownie à la crème de pistache, glaçage noir
12 godz.
Trifle aux fraises
15 min
Crème de pistache
10 min