Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée express
- 200 g de beurre demi-sel, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine
- 90 g d'eau froide
La crème vanille et fève de Tonka
- 100 g de sucre en poudre
- 2 gousses de vanille égrainées
- 100 g d'amandes en poudre
- 10 g de fécule de maïs
- 100 g de beurre doux, mou
- 1 fève tonka, râpée
- 1 œuf
Le montage et la finition
- 1 œuf
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2832.4 kJ / 677 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Carbohydrates
- 47.5 g
- Fat
- 50.8 g
- Saturated Fat
- 26.9 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 240.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Sablés viennois
45 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Roulé de crêpe au chocolat (FR)
30 min
Praliné
30 min
Focaccia aux champignons et butternut
2h
Chouquettes du goûter
35 Min
Pancakes aux myrtilles
45 Min
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Biscuits à l'orange et aux noix
1h 20 min
Bûche salée au saumon
3h
Glace tzatziki
5 Std.
Tarte amandine aux poires
2h 30min