Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'amandes crues
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux
- 1 c. à café de jus de citron
- 1070 g d'eau
- 50 g de vinaigre
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide (type Fleurette)
- 270 g de lait concentré sucré
- sucre glace pour saupoudrer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3504 kJ / 837 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Carbohydrates
- 78.1 g
- Fat
- 55.1 g
- Saturated Fat
- 28.3 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodium
- 83.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Papillote de fruits
30 dk
Frites bouclées avec sauce à l'ail
No ratings
Dampfnudeln aux cerises
1 Std. 50 Min
Salami au chocolat
No ratings
Tartelettes à la vanille façon pannacotta
5 Std.
Petits légumes de printemps au bouillon
35 min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 dk
Mocktail Lady's Day
25 min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35min
Gaufre aux rouleaux de cannelle
1h 35min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Sorbet Tagada
12h 25min