Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g d'eau minérale
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 200 g de figues sèches moelleuses, coupées en quatre
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1017 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30 min
Petits pains de seigle
12h
Petits pains aux noix
4h 30 min
Petits pains vapeur graines et curcuma
3h
Pain brioché à la fleur d'oranger
3h 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min.
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1h 50 min
Pain express au sésame
1h 15 min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min