Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g d'eau minérale
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 200 g de figues sèches moelleuses, coupées en quatre
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1017 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3小时 15 分钟
Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte
2小时
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Pain au thym
1 godz. 15 min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3小时 25 分钟
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Baguette tradition
15hod. 25min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain aux différents fruits secs
2 Std. 55 Min