Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 34.8 g
- Fat
- 2.5 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 2333.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Petits beignets de carnaval
3 Std.
Baguettines lardons et emmental
1h 25min
Miniclub-sandwichs
1 Std. 30 Min
Spritz au chocolat
50 Min
Bretzel
1h 10min
Brioche à la cannelle glacée
2 Std. 20 Min
Petits sandwichs façon bretzel
2 godz. 30 min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 Std. 20 Min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Crackers multicéréales
3 Std.
Fougasse lardons et romarin
3 Std. 15 Min