Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 34.8 g
- Fat
- 2.5 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 2333.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Spätzles aux girolles
50 Min
Galettes de pomme de terre
45 Min
Manneles
1h 30min
Bretzel
1h 10min
Streusel
2 Std.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Manneles
1h 30min
Brochettes d'agneau et de légumes aux épices et à la menthe
1h 55min
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Kaiserschmarrn (crêpe sucrée aux raisins secs)
35min
Bretzels allemands
2h 15min