![Petits pains façon bretzel Petits pains façon bretzel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bfc28da38b0a659c8da1d27c23ef6341/Derivates/9bbe8aa97ddb90cd5795f0501a80978845e3e6cb.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 34.8 g
- Fat
- 2.5 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 2333.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Spätzles aux girolles
50min
Manneles
1h 30min
Fougasse lardons et romarin
3hod. 15min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Ravioli ricotta et épinards
1 godz. 10 min
Brioche butchy à partager
3hod. 50min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Dinner rolls anglais
3 godz. 35 min
Streusel
2h
Bagels américains
2 godz. 50 min
Pains à burgers américains
3hod. 15min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min