Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 34.8 g
- Fat
- 2.5 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 2333.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Bretzel
1ωρ. 10 λεπτ.
Stollen de Noël au fromage blanc
2 Std. 30 Min
Escargots à la pistache
21 godz.
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Chapatis indiens
35 Min
Pains à burgers américains
3ωρ. 15 λεπτ.
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Baguette en épis au sésame
15h 45min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3sa 20 dk
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55 min