Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé T 45, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 2 œufs, dont 1 battu
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 150 g de beurre mou
- 1 c. à soupe bombée de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2201.3 kJ / 526.1 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 63.8 g
- Fat
- 27.5 g
- Saturated Fat
- 16.7 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 394.6 mg
Alternative recipes
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Baguette farcie au chorizo
2 Std. 15 Min
Spritz au chocolat
50 Min
Boule au cacao
6h 20min
Babka chocolat-caramel
3 Std.
Zebra cake
55 min
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Cake au chocolat
1 Std. 25 Min
Pain blanc en cocotte
3 Std. 15 Min
Madeleines au citron
6 Std. 40 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min