Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé T 45, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 2 œufs, dont 1 battu
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 150 g de beurre mou
- 1 c. à soupe bombée de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2201.3 kJ / 526.1 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 63.8 g
- Fat
- 27.5 g
- Saturated Fat
- 16.7 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 394.6 mg
Alternative recipes
Linzer à la confiture de framboise
1u. 45min
Cake pomme et cannelle
55 Min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Crêpe soufflée Dutch Baby
20min
Pâte à tarte en 3 ingrédients
50 Min
Biscuits à l'orange et aux noix
1 Std. 20 Min
Brioches italiennes
3u. 15min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Brioche à la cannelle glacée
2 Std. 20 Min
Fond de viande
45 Min
Stollen
3 Std. 45 Min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 Std. 20 Min