Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 230 g de pâte d'amande, coupée en morceaux
- ½ - 1 c. à café d'extrait naturel d'amande
- 60 g d'amandes en poudre (voir "Conseil(s)")
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes effilées
- sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 468.3 kJ / 111.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 10.2 g
- Fat
- 7.2 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 3.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Tourte aux pommes façon Harry & Sally
1 Std. 20 Min
Les loukoums à la rose de la sorcière blanche
4h 30min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 min
Croustillants à la noisette
45 min
Biscuits à l'orange et aux noix
1 Std. 20 Min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3 Std.
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Pain d'épices au miel de fleurs
1 Std.
Brioche italienne
3 Std. 15 Min
Cake à la crème de marrons
1 Std.
Amandes sucrées à la cannelle
25 min
Balwza (crème tunisienne aux noisettes)
1h 25min