Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 230 g de pâte d'amande, coupée en morceaux
- ½ - 1 c. à café d'extrait naturel d'amande
- 60 g d'amandes en poudre (voir "Conseil(s)")
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes effilées
- sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 468.3 kJ / 111.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 10.2 g
- Fat
- 7.2 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 3.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits bonshommes aux épices
1 Std.
Biscuits au citron
55 min
Palets bretons à la coco
45min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min
Gâteau à l'orange
1 Std. 25 Min
Rolls à la crème de marron
2óra 25p
Bouchées aux pommes et aux noix
50min
Pâte à tarte en 3 ingrédients
50min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Cake orange-pavot
1 Std.
Cake marbré chocolat-pistache
1h 30min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 min