Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'eau minérale
- 75 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 240 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 10 g de fécule de maïs
- 55 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 citron jaune non traité
- 45 g de beurre, en morceaux
- 170 g de myrtilles
- 15 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 6204 kJ / 1475 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 260 g
- Fat
- 54 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Cake au citron
1 godz. 50 min
Dinner rolls anglais
3 Std. 35 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Petites gâches au chocolat au lait
15 Std. 10 Min
Crumpets (UK)
3 Std.
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4h 10min
Financiers pistache et framboise
35 min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20min
Muffins anglais
4h 10min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 min