Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de lait
- 1050 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 609.8 kJ / 145.7 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 28.2 g
- Fat
- 1.6 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 771.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Brioche à la mie filante
1h 45min
L'histoire Vorwerk
5min
Frites frisées et sauce à l'ail
45 min
Pain au romarin méditerranéen
1h 55min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1 Std. 50 Min
Rolls à la crème de marron
2h 25min
ATELIER menu 2
1 godz.
L'aventure Vorwerk
5min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4h 10min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Brioche feuilletée
5 Std.